1. Reseptit
 2. Paistettua kuhaa tillikastikkeessa

Paistettua kuhaa tillikastikkeessa

paistettua kuhaa tillikastikkeessa

Mun piti hakee kuhaa prismasta mutta siellä oli niin töykeä palvelu kalatiskillä, että päädyin hakemaa ne k-kaupasta. Prisman henkilökunta oli enempi keskittynyt pälpättämään keskenään kuin palvelemaan asiakasta. Anyway k-kaupasta sain heti palvelua ja lopputuloksena oli aivan sairaan hyvän makusta yksinkertaista kalaruokaa minulle ja vanhemmilleni.

tehnyt
 • valmisteluaika
  11 min
 • paistoaika
  20 min
 • valmistusaika
  30 min
5 1 1 5

ainekset

- 3 annosta +

valmistusohje

 1. Kuori ja paloittele perunat. Keitä ne tillillä ja suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
 2. Ripottele kuhafileiden päälle hieman merisuolaa. Sulata nyrkillinen voita paistinpannussa ja paista kuhafilee ensin toiselta puolelta kypsäksi. Ja sen jälkeen kun kala on noin puoliväliin kypsynyt käännä ja paista toinen puoli kypsäksi. Purista kalan päälle vähän sitruunan mehua.
 3. Sulata puol nyrkillistä voita kastikekattilassa. Ripottele vehnäjauhot sekaan. Sekoita vispilällä. Kun jauhot on hyvin sekasin lisää noin 4 dl huoneen lämpöistä maitoa sekaan. Keitä samalla sekoittaen, kunnes kastike on saostunut. Mausta suolalla, valkopippurilla ja tillillä.
 4. Puolita tankoparsat ja paista ne kypsiksi margariinissa. Sekaan voi ripotella vähän valkosipulijauhetta jos niin haluaa.

kommentit

Oliko ohjetta helppo noudattaa? Mitä tekisit toisin?

Ostoskori