Tietoa sivustosta

Hei olen Jan-Erik,

Reseptivihon perustaja ja ylläpitäjä. Olen intohimoinen ruoanlaittaja, reseptien keräilijä, vapaa-ajan kalastaja ja golffari. Tämä sivusto on syntynyt intohimosta ja oppimisen tarpeesta. Kun aloitin seikkailuni www-sivujen luomisen parissa, minulla oli samanaikaisesti toinenkin haaste edessäni: itsenäistyminen ruoanlaiton saralla. Näiden kahden polun yhdistyminen synnytti tämän sivuston.

Ensimmäinen resepti jonka koskaan kirjoitin ylös oli sipulikeitto. Tätä ruokaa tuli tehtyä aika usein kun muutin pois kotoa. Tämä resepti on edelleen yksi suosikeistani, ja se löytyy myös täältä sivustolta. Sipulikeitto

Vuosien varrella reseptejä on kasaantunut yli 3000. Tämä sivusto on paitsi kokoelma näistä resepteistä, myös yhteisö, jossa voit jakaa ja löytää inspiraatiota omiin keittiöseikkailuihisi.

Löysin ruuanlaiton taas uudelleen kun menin naimisiin ja sain pari lasta. On todella haastavaan saada lapset syömään terveellisesti ja monipuolisesti. Tämä sivusto on myös heitä varten. Aina kun löydän jonkun uuden reseptin, joka uppoaa lapsiin, lisään sen tänne ja omaan henkilökohtaiseen kokoelmaani nimeltä 'Lasten mieleen'.

Tervetuloa Reseptivihkoon – aloita kulinaarinen matkasi kanssamme!


- Jan-Erik